Over ons

The Dushi Company

The Dushi Company is een professioneel platform wat zich bezighoudt met het leveren van educatieve spellen, producten en diensten aan de Antilliaanse bevolking in Nederland. Maar zeker ook aan de groep mensen die, op welke wijze dan ook, een affiniteit heeft met de (voormalig) Nederlandse Antillen en de Caribbean in het algemeen.

Met reeds 20 jaar ervaring in de spellenbranche en 10 jaar ervaring op de (voormalig) Nederlandse Antillen is The Dushi Company de partij om innovatieve, op maat gemaakte spellen en producten te ontwikkelen, te produceren en te verkopen.

 

Missie

Educatief leren heeft zich bewezen als een van de betere leermethoden om kinderen spelenderwijs iets bij te brengen. Kennis over hun eigen land, de cultuur, de geschiedenis, de vegetatie, maar ook beroepskeuzes gerelateerd aan de unieke eigenschappen van elke land (eiland), kunnen uiteindelijk bedragen aan een bevolking die meer en betere kansen op de arbeidsmarkt krijgt.

The Dushi Company geeft met de verkoop van deze spellen ook kinderen in Nederland de kans om meer over de Eilanden te weten te komen.

 

Advies nodig?

Tevens adviseert The Dushi Company bedrijven, instellingen en overheden met betrekking tot samenwerking en investeringen op de (voormalig) Nederlandse Antillen en Aruba.
The Dushi Company biedt haar diensten aan bedrijven in Nederland en de (voormalig) Nederlandse Antillen, op het gebied van de Marketing en Communicatie van diensten en producten.